Gratis bussresa till Höljes 7 juli

Söndag 7 juli har du chansen att se de Skaraborgska hoppen Timmy och Kevin Hansen mäta sig mot övriga i världseliten i rallycross-VM. Som medlem i GMK erbjuds du en subventionerad bussresa till Höljesbanan. Nybergs Buss har 48 platser och det är först till kvarn som gäller. Biljetten, som delas ut på bussresan, inkluderar bussresa, entré och depåbesök.

Avresa till Höljesbanan 7 juli
03.50 Nybergs buss, Lidköping
04.15 Klubbhuset, Götene
04.40 Rattugglan, Mariestad
17.00 Höljes, beräknad hemresa

Anmälan senast 20 juni. Swisha 400 kr till 0709660106 (Peter, klubbens sekreterare). Frågor om resan: Erik 0738327397. Känner du någon som vill följa med, men inte är medlem, så kostar medlemskap endast 200 kr. Swishinbetalningen blir då sammanlagt 600 kr (biljett och medlemsavgift). Medlemsansökan görs via hemsidan.

Vad behöver du som åker till Höljes ta med? Erfarna Höljesresenärer tipsar om en lättburen stol och kläder efter väder. Det går att köpa det mesta i serveringar på banan, men vill du ta med egen proviant fyller du ryggsäcken!

Bilden visar hemsidan för rallycross-VM i Värmländska Höljes: https://www.holjesrx.com/
Se filmen om förra årets tävling i Höljes.

Förra året vann förhandsfavoriten Johan Kristoffersson fyra sekunder före Timmy Hansen. Trea blev norrmannen Ole Christian Veiby med Kevin Hansen på fjärde plats. På Hansen Motorsports hemsida kan du prenumerera på nyhetsmail.