GMK satsar på ungdomar.

Vid måndagens månadsmöte redovisade styrelsen att man beviljat tre ungdomar stipendium ur fonden GMK:s framtid, Alvin Ceder och Alfred Sundgren, Enduro, och Jamie Larsson, Gokart. Alla tre satsar seriöst på sin sport med målsättning att nå Sverige-eliten. Årligen avsätter vi 20% av klubbens netto till denna fond. Det är viktigt för klubbens framtid att vi har duktiga aktiva.

Nästa stora arrangemang är vår rallytävling Götene-rundan som körs den 6/5. På tävlingen går det åt ca 100 funktionärers, så det är viktigt att alla som kan anmäler sig till klubben. Varför inte ett mail till info@gotenemk.se där det står: JAG KAN!!! den 4/3 genomförde vi också en funktionärskurs med 30 deltagare. Ett mycket bra tillskott i funktionärs-leden.

Innan mötet startade rapporterade Tore att Roland Bensryd avlidit efter en längre tids sjukdom. Roland har under hela sin vuxna ålder lagt ner jättemycket energi på GMK och har betydd oerhört mycket för klubbens utveckling. ”Inget satt fast”. Roland hade ganska tuff attityd som kanske inte gick hem överallt, men vi som känner Roland vet att han var oerhört snäll och hjälpsam och brann för motorsporten. Tyvärr gjorde hans sjukdom att han fick lämna klubbarbetet alldeles för tidigt. Vi kommer att sakna Roland.

Innan mötesförhandlingarna reste sig deltagarna upp och höll en kort tyst stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait